Verander de wereld

BLOCK BY BLOCK

StakeBorg is de perfecte plaats voor investeerders van crypto-vermogens, die overwegen om deel te nemen aan de uitbreidende digitale wetenschap.

Wat doen we

StakeBorg garandeert een ondernemersgerichte Proof-of-Stake infrastructuur met het doel om een stevige brug te bouwen tussen investeerders enerzijds en de beste blockchain gebaseerde projecten anderzijds.

This is the subtitle

This is the title

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

STEUN VOOR IEDEREEN

Je crypto bedrijven zouden een passief inkomen moeten genereren en wij willen jou daar bij helpen. Delegeer daarom jouw tokens and dan zorgen wij voor de rest.

Institutionele steun

De combinatie van een jarenlange ervaring en een zekere en betrouwbare infrastructuur, zorgen er voor dat we non-custodial Staking oplossingen kunnen aanbieden die op maat gemaakt zijn voor institutionele investeringsplannen.

MET VOLLEDIGE INZET

We stoppen tijd en geld in het gesproken overbrengen. We investeren en werken nauw samen met de verschillende teams en projecten die belangrijk zijn in hun missie om nieuwe producten te creƫren die de wereld kunnen veranderen.

dgfg

Wie zijn we

We zijn een team van ingenieurs, blockchain enthousiastelingen en creatieve dromers die er sterk in geloven dat de technologie het beste vervoersmiddel is naar een betere wereld.

6 jaar ervaring

Als oude rotten in het vak zijn we echt wel in staat om potentieel te onderscheiden.

Denk anders

We zijn er rotsvast van overtuid dat het "out-of-the box" denken een beetje uit de mode is. Bij StakeBorg doen we dan ook alsof er geen spreekwoordelijke box is die onze perspectieven enigsinds zou kunnen limiteren. Dat is de enige manier waardoor vernieuwing kan plaatsvinden.

Steun ons & onze partners

Elrond

Jaarlijkse beloningsgraad
29%

Laat de steun nu beginnen

Swingby

Jaarlijkse beloningsgraad
COMING SOON

Laat de steun nu beginnen

Cosmos

Jaarlijkse beloningsgraad
COMING SOON

Laat de steun nu beginnen

0
Alle assets
0 mill +
De waarde van de eigen assets
0
Nummer van nodes